7 نکته مهم درباره چای:

آرشیو

پربازدید ترین مطالب سایت

  • چند نکته برای کمک به جلوگیری از سوزش معده
  • آنتی‌بادی موجود در شیر مادر نقش محافظتی برای نوزادان در برابر کرونا دارد
  • خطرناک‌ترین ساعت رانندگی در تهران
  • خوراكى هاى سرشار از پروتئين
  • خواص پیاز برای افراد مبتلا به دیابت!
  • سن مصرف واکسن ایرانی آنفلوانزا
  • اهمیت جویدن کامل غذا
  • ۶ غذایی که داغ کردن دوباره آن‌ها باعث مرگ تدریجی میشه!
  • بهترین صبحانه
  • غذاهای فوق فرآوری شده سبب بیماری های استخوان می شود!
 7 نکته مهم درباره چای:

طبع چای، سرد و خشک است،بنابراین هر چه کمتر بخورید به نفع تان است.

اگر چای را به خاطر آنتی اکسیدان آن می خورید، چای سبز گزینه بهتریست.

خوردن چای با قند، ضرر در ضرر است.

اگر داخل چای عسل میریزید، موقعی عسل را به آن بیفزایید که چای داغ نباشد. دمای بالای 60 درجه، خواص عسل را از بین می برد.

چای خوب چاییست که دیر دم بکشد ، زود رنگ ندهد و معطر نباشد.

خوردن چای بعد از غذا دو ضرر عمده دارد: اخلال در کار معده - اختلال در جذب آهن

خوردن چای داغ، زمینه ساز سرطان حنجره است.

نکته آخر: چای را کمرنگ بخورید.

هوشمند سازی ساختمان چه فایده ای داره؟ اگه میخوای بدونی روی هوشمندسازی ساختمان کلیک کن

نویسنده:

تاریخ: دوشنبه 30 مهر 1403 ساعت: 9:57

تعداد بازديد : 683

به این پست رای دهید:

بخش نظرات این مطلب


ليست صفحات

تعداد صفحات : 12

آمار

آمار مطالب آمار مطالب
کل مطالب : 124
کل نظرات : 0
آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین : 3
تعداد اعضا : 0
آمار بازدید آمار بازدید
بازدید امروز : 1151
بازدید دیروز : 202
ورودی امروز گوگل : 0
ورودی گوگل دیروز : 0
بازدید هفته : 3491
بازدید ماه : 40352
بازدید سال : 40352
بازدید کلی : 147982
اطلاعات شما اطلاعات شما
آی پی : 3.144.104.123
مرورگر : Unknown AppleWebKit
سیستم عامل : Search Bot
امروز : پنجشنبه 11 بهمن 1403

درباره ما

ورود کاربران

نام کاربری :
رمز عبور :

رمز عبور را فراموش کردم ؟

آخرین نظرات کاربران

امکانات جانبی