سیر هرچه بیشتر خُرد شود، مقوی تر خواهد بود!

close
آخرین مطالب
  • هاست وردپرس تحویل آنی
  • آرشیو

    پربازدید ترین مطالب سایت

    • چند نکته برای کمک به جلوگیری از سوزش معده
    • آنتی‌بادی موجود در شیر مادر نقش محافظتی برای نوزادان در برابر کرونا دارد
    • خطرناک‌ترین ساعت رانندگی در تهران
    • خوراكى هاى سرشار از پروتئين
    • سن مصرف واکسن ایرانی آنفلوانزا
    • خواص پیاز برای افراد مبتلا به دیابت!
    • اهمیت جویدن کامل غذا
    • ۶ غذایی که داغ کردن دوباره آن‌ها باعث مرگ تدریجی میشه!
    • بهترین صبحانه
    • غذاهای فوق فرآوری شده سبب بیماری های استخوان می شود!
    سیر هرچه بیشتر خُرد شود، مقوی تر خواهد بود!

    تحقیقات نشون داده که له کردن یا خرد کردن سیر و 10 دقیقه صبر کردن و بعد مصرف کردنش باعث می‌شه ترکیبات سالم سیر، به بیشترین حد ممکن آزاد بشن زیرا حین خرد کردن حبه های سیر، آلیسین تولید می شود

    ◽️ آلیسین ماده ضدباکتری قوی بوده و هنگامی که وارد جریان خون می شود موجب ضد عفونی شدن ریه ها ، معده و پوست می گردد



    مشاهده پست مشابه : دعانویس واقعی 09909993240سرکتاب رایگان، بازگشت معشوقه،جذب معشوق،باطل سحر جادو،زبانبند دعا ازدواج فوری09909993240

    نویسنده:

    تاریخ: شنبه 3 آبان 1404 ساعت: 15:56

    تعداد بازديد : 206

    به این پست رای دهید:

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    بخش نظرات این مطلب


    ليست صفحات

    تعداد صفحات : 12

    آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب : 164
    کل نظرات : 0
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین : 1
    تعداد اعضا : 0
    آمار بازدید آمار بازدید
    بازدید امروز : 89
    بازدید دیروز : 366
    ورودی امروز گوگل : 0
    ورودی گوگل دیروز : 0
    بازدید هفته : 780
    بازدید ماه : 1390
    بازدید سال : 69460
    بازدید کلی : 177090
    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی : 216.73.216.139
    مرورگر : Unknown AppleWebKit
    سیستم عامل : Search Bot
    امروز : پنجشنبه 20 آذر 1404

    درباره ما

    ورود کاربران

    نام کاربری :
    رمز عبور :

    رمز عبور را فراموش کردم ؟

    آخرین نظرات کاربران

    امکانات جانبی