
احمد اسماعیلزاده، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت:استفاده از مقدار اندکی نمک در هنگام پخت غذا مشکلی ایجاد نمیکند، اما بهتر است نمکدان را از سفره حذف کنیم، بهویژه در وعده سحری. کاهش مصرف نمک در این وعده، تأثیر قابل توجهی در کنترل تشنگی در طول روز خواهد داشت.
◽️مصرف سبزیجاتی مانند کاهو و سبزی خوردن که به حفظ آب در بدن کمک میکنند، میتواند از بروز تشنگی در طول روز جلوگیری کند. علاوه بر این، مصرف انواع میوهها نیز به تأمین آب بدن کمک کرده و از تشنگی پیشگیری میکند. مصرف زیاد غذاهای پروتئینی، مانند مرغ، کباب یا استیک، میتواند باعث تشدید تشنگی شود.
مشاهده پست مشابه : دعانویس واقعی 09909993240سرکتاب رایگان، بازگشت معشوقه،جذب معشوق،باطل سحر جادو،زبانبند دعا ازدواج فوری09909993240